Individuele coaching voor jouw carrièreontwikkeling

Helman & Partners - Karin Starink - personal coachingEen onafhankelijk klankbord is voor jouw loopbaan van grote waarde. Een objectieve coach die vanuit een ander perspectief naar jou en jouw omgeving kijkt en samen met jou werkt aan oplossingen. Karin begeleidt je met personal coaching, werkplek coaching en loopbaan coaching.

Personal coaching

Heb je het gevoel te zijn vastgelopen in je werk, met collega’s of om een andere reden? Sta je voor een uitdaging of een kruispunt waar je steun bij kunt gebruiken? Karin coacht mensen die vooruit willen en hun doelen serieus nemen.

Je wordt begeleid bij het benoemen van je kwaliteiten en je krijgt inzicht in jouw belemmeringen en gedrag. Je leert hoe je ongewenste gewoonten kunt doorbreken, talenten kunt benutten en effectiever kunt communiceren. Je wordt geïnspireerd en gemotiveerd zelf verantwoordelijkheid te nemen en actief aan de slag te gaan met het veranderen en verbeteren van de situatie.

Mogelijke doelen bij personal coaching:

 • Omgaan met conflicten en emoties
 • Balans tussen privé en zakelijk
 • Benutten van eigen talenten en kwaliteiten
 • Effectieve communicatie
 • Barrières overwinnen
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling ontdekken

Rob Steenbrink - MAXLEAD zoekmachine marketing‘Karin Starink helpt ons al jaren met het coachen van onze medewerkers. Door haar persoonlijke aanpak weet ze mensen op een hoger niveau te krijgen.
 Door het vinden van de juiste balans tussen werk en privé komen ze beter in hun vel te zitten en dat zien we terug in onze resultaten.’ Rob Steenbrink, directeur Maxlead Zoekmachinemarketing

Marlous over Karin Helman - referentie‘Ik kwam bij Karin op een heel moeilijk moment in mijn leven. Ik stond echt op een kruispunt. Door haar betrokken en gedreven manier van coaching heeft ze mij fantastisch door die periode begeleid. Ik kreeg de handvatten die ik nodig had om de juiste keuzes en beslissingen te maken. Met haar nimmer aflatende enthousiasme, interesse en energie weet ze mij continue te motiveren om het beste uit mezelf te halen.’ Marlous de Wit-Williamson

Werkplek coaching

Wie beter wil presteren in zijn huidige functie, kan bij Karin Starink terecht voor werkplek coaching. Als externe coach kijkt ze onbevooroordeeld naar uw functioneren binnen de afdeling en in uw organisatie.

Blokkades die de persoonlijke ontwikkeling in de weg staan worden benoemd en relaties met collega’s en leidinggevenden worden geëvalueerd. Karin gaat samen met jou op zoek naar kansen voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden voor het verbeteren van de effectiviteit binnen de organisatie.

Mogelijke doelen bij werkplek coaching:

 • Inzicht in persoonlijke blokkades
 • Inzicht in de eigen rol binnen de organisatie
 • Handvatten voor mogelijke veranderingen en carrière switches
 • Vergroten van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn
 • Ondersteuning bij veranderingsprocessen
 • Effectiever gedrag en communiceren met collega’s en leidinggevenden

‘Ik heb Karin leren kennen als een gedreven en ervaren coach. Reflecteren en confronteren doet ze op een prettige en inspirerende manier en ze is echt betrokken. Ze heeft me geholpen te ontdekken wat mijn sterke kanten zijn en waar mijn passies, competenties en ontwikkelingsmogelijkheden liggen.’ Toon Kilian

Loopbaan coaching

Soms gebeurt het dat je niet genoeg voldoening uit je werk haalt. Dat kan iedereen gebeuren, van afdelingsmedewerker tot manager of directeur. Wil je vooruit maar je weet niet waarheen, heb je het gevoel niet op de goede plek te zitten en wil je daar graag iets aan doen, kies dan voor loopbaan coaching.

Karin kijkt samen met jou naar de persoonlijke eigenschappen, werkervaring, vakkennis en vaardigheden. Uiteraard worden ook de carrièrewensen onder de loep genomen. Samen zoeken we naar kansen voor persoonlijke ontwikkeling binnen de huidige functie en naar passende functies op de arbeidsmarkt.

Mogelijke doelen bij loopbaan coaching:

 • Inzicht in talenten en vaardigheden
 • Inzicht in drijfveren carrièrewensen
 • Kennis van passende bedrijven en bedrijfsculturen
 • Grip op loopbaanontwikkeling
 • Concrete functiemogelijkheden
 • Actieplan voor loopbaanstappen

‘Het bedrijf waar ik werkte kwam in slecht weer. Karin heeft mij geholpen tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Met fijne gesprekken en tests hebben we bekeken met welke persoonlijke kwaliteiten ik mezelf het beste kan profileren op de arbeidsmarkt.’ Cathy Ligtenberg

Meer weten?
E-mail Karin of bel 06 53 49 76 20