Helman & Partners – Coaching & Training

Helman & Partners te Laren is gespecialiseerd in alle aspecten van gedrag en communicatie. Als coach en trainer richt Karin Starink zich op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het realiseren van persoonlijke doelen. Voor jouw als individu en voor teams.

Realiseer jouw ambities

Karin heeft jarenlange ervaring in het coachen en trainen van managers, managementteams en directieleden van profit- en non-profitorganisaties, van startende en ervaren ondernemers. Bij haar kan je terecht voor personal coaching, werkplek coaching, loopbaanbegeleiding, team coaching en training en coaching bij sollicitatieprocedures. Ook zijn workshops op maat mogelijk. Karin is sterk in het adviseren en begeleiden van mensen met een specifiek doel. Mensen die zich willen ontwikkelen en hun ambities willen realiseren. Zoek je van een nieuwe baan, begin je een nieuw bedrijf, wil je een probleem oplossen op de werkplek of speelt er een persoonlijke belemmering: Karin zal je succesvol coachen bij de realisatie van jouw doelen. Met haar enthousiasme en gedrevenheid weet Karin mensen en teams te inspireren en te motiveren om hun eigen kracht te ontdekken. Karin is doortastend en heeft een no-nonsense mentaliteit. Haar hartelijkheid, vakbekwaamheid en jarenlange praktijkervaring in coaching en training en in werving en selectie worden door klanten zeer gewaardeerd.

Coaching Laren

In het hartje van het Gooi en gelegen langs de A1 is de coachingslocatie van Helman & Partners goed bereikbaar vanuit de Randstad.

Helman & Partners | Karin Starink | Zevenend 33 | 1251RL Laren NH

Meer weten? E-mail Karin of bel 06 53 49 76 20