Helman & Partners coaching

Training en coaching

Helman & Partners is gespecialiseerd in alle aspecten van gedrag en communicatie. Als coach en trainer richt Karin Starink zich op het verhogen van de persoonlijke effectiviteit en het realiseren van persoonlijke doelen. Voor individuen en voor teams.

Realiseer uw ambities
Karin heeft jarenlange ervaring in het coachen en trainen van managers, managementteams en directieleden van profit- en non-profitorganisaties. Bij haar kunt u terecht voor personal coaching, werkplek coaching, loopbaanbegeleiding, team coaching en training en coaching bij sollicitatieprocedures. Ook zijn workshops op maat mogelijk.

Karin is sterk in het adviseren en begeleiden van mensen met een specifiek doel. Mensen die zich willen ontwikkelen en hun ambities willen realiseren. Bijvoorbeeld het krijgen van een nieuwe baan, het oplossen van een conflict op de werkplek of het wegnemen van een persoonlijke belemmering.

Met haar enthousiasme en gedrevenheid weet Karin mensen en teams te inspireren en te motiveren om hun eigen kracht te ontdekken. Karin is doortastend en heeft een no-nonsense mentaliteit. Haar hartelijkheid, vakbekwaamheid en jarenlange praktijkervaring in coaching en training en in werving en selectie worden door klanten zeer gewaardeerd.

Meer weten?
E-mail Karin of bel 06 53 49 76 20